De ce nunta in First Club

Va iubiti si ati decis sa spuneti DA ?

Hai la noi si ne ocupam de povestea nuntii voastre pentru ca voi sa fiti relaxati si sa aveti tot timpul zambetul pe buze.

Ati stabilit data nuntii? Ce-a fost mai greu a trecut intrucat de aici ne ocupam noi. Va putem organiza petrecerea burlacitelor/burlacilor; va consiliem in alegerea unei locatii speciale si a unui meniu dedicat voua; va rezervam camere la hotel pentru invitati fara a uita de camera bonus pentru voi.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata la 0731840510 sau
e-mail: vanzari@galtour.ro

Ne ingrijim si de catering la starea civila si cununia religioasa, iar dupa petrecerea de pomina va vom pregati cea mai gustoasa ciorba de potroace sau un altfel de after party. Asa ca, relaxati-va si bucurati-va cu adevarat de nunta voastra!Cum va ganditi sa arate evenimentul voastru?
Lasati-va imaginatia libera si inovati. Ganditi-va doar la modelul care vi se potriveste iar noi ne punem pe treaba sa va realizam evenimentul mult visat.

Saloane elegante ultracentrale

Fie ca doriti sa iesiti din tipar cu nunta voastra croita parca pentru First Club (incinta Hotel Danube Stars***), fie ca sunteti visatori, pentru voi doar cerul fiind limita, ca dupa modelul de la Panoramic Hall (etaj IX Hotel Galati Centrum***), noi suntem alaturi de voi cu aceste doua saloane aparte.

Creativitate in bucate

Pentru ca stim ca suntem cu totii diferiti, puteti alege din peste 150 de retete proprii, perfectionate de bucatarii nostri.Va creati astfel propriul meniu cu preparate care sa va reprezinte si care sa va bucure invitatii.

Gata de provocarea de a fi relaxati si a lasa evenimentul in seama noastra ?

Contactati-ne la 0731-840510 sau la mail: vanzari@galtour.ro pentru a verifica datele ramase disponibile
si a creiona impreuna frumoasele momente ale nuntii voastre